Производство

Sweetland

Sweetland е подружница на ДПТУ Екстра ФУДС ДООЕЛ - Гевгелија, која во своето кратко постоење го освои националниот пазар со разновидни слатки задоволства.

Печатница “СОФИЈА“ Богданци

Компанија која во своето речиси тридецениско постоење прерасна во еден од лидерите во графичката индустрија во Македонија.

Кофриз

КОФРИЗ произведува: цевасти грејачи, керамички инфра грејачи,

Алфабет Печатница

OФСЕТ И ДИГИТАЛНО ПЕЧАТЕЊЕ

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top