Дон Андон

Дон Андон

Првата продавница во градот отворена за да ги задоволи потребите на најмалите. 

Нуди најголем избор на облека, играчки и опрема за новороденчиња и деца од предшколска и школска возраст. Брендови за сечиј вкус и производи за секоја пригода, со цел да се поедностави  секојдневието на децата и  родителите. 

До полициската станица, Дон Андон веќе 18 години Ви нуди разни начини детството да се помине среќно.

View the embedded image gallery online at:
https://www.gevgelija.biz/mk/323/don-andon#sigProId7b2ae88da5

 

Пронајдете ја нашата локација преку Google maps!

Αдреса:

Ул. 7-ми Ноември бр. 26

1480 Гевгелија

Контакт:

Тел. 070 366 116 

Следете нè и контактирајте преку нашата официјална фејсбук страна Дон Андон!

Read 6210 times

Last modified on Сабота, 02/11/2019

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top