fbpx

Браво за нашите! Шуклев и Николов ќе одат во Пекинг

Конечно завршница со среќен крај за Џоко Шуклев и Ѓорѓи Николов.

ПРОБЛЕМИ ПРИ ВЛЕЗОТ ВО КИНА. ГРАНИЦИ И ОГРАНИЧУВАЊА

Непредвидената ситуација создадена врз нашите пионери Шуклев и Николов на граничниот премин Еренхот на монголско-кинеската граница доведоа до застој на нивното патување.

Go to top