fbpx

" Boulevard Apartments " Гевгелија

Идеално место за престој на краток и подолг период за групи и поединци сместен на самиот булевар на влезот во градот.

Апартмани Вила Роза

Објектот располага со модерно опремени апартмани и студија.

Апартманите и студијата располагаат со комплетно опремени бањи, супер опремени модерни кујни, комотни плакари, ТВ, клима, бесплатен интернет.

Facebook

Go to top