ИДЕНТИМА - Дојран

Идентима - Најдобрата дентал ординација на брегот на Дојранското Езеро. Ординацијата ги врши сите едноставни и комплексни зафати поврзани со естетика, одржување и корекција на масткалниот апарат.

Слушни апарати за граѓаните на Гевгелија

Ако одговорите со „да“ на некои од овие прашања подолу, тогаш Вие треба да си го проверите слухот:

Д-р Ангела Мурџева

Д-р. Ангела Мурџева 10 години активност во стоматолошкиот сектор

CREAM Restaurant

Ресторан кој постојано е во тренд, правејќи го секојдневието невообичаено. Минималистичкиот амбиент става акцент на грижливо одбраното мени

Омега-Дент

Ординацијата по општа стоматологија ПЗУ Омега Дент

Time Out - Coffee 2 go

Иако динамичниот живот ги менува навиките задоволството да се вкуси дневното кафе во било кој момент останува благодарение на Time Out.

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top