fbpx

КОГА РЕНОТО МИРУВА

Шуклев и Николов во дипломатска придружба го поставуваат националното знаме каде и да стигнат означувајќи го нашето присуство во вечноста.

Браво за нашите! Шуклев и Николов ќе одат во Пекинг

Конечно завршница со среќен крај за Џоко Шуклев и Ѓорѓи Николов.

ПРОБЛЕМИ ПРИ ВЛЕЗОТ ВО КИНА. ГРАНИЦИ И ОГРАНИЧУВАЊА

Непредвидената ситуација создадена врз нашите пионери Шуклев и Николов на граничниот премин Еренхот на монголско-кинеската граница доведоа до застој на нивното патување.

Шуклев и Николов и нивното патување како по(т)сетување на минатото

Повеќе од јасно е дека истоимените Шуклев и Николов стануваат синоним за патување низ светот со олдтајмери.

Go to top