fbpx

Цела Гевгелија вечерва ќе пее со Дац и Александар!

Вечерва на гевгелиската публика им го претставува најактуелното ДУО кои со своите албуми ни ги развеселија деновите во карантин.

CREAM Restaurant - ЕМ ЗДРАВО, ЕМ ВКУСНО

Домаќинот сит, но гостите посити. Од гурман до гурмани.

CREAM Restaurant

Ресторан кој постојано е во тренд, правејќи го секојдневието невообичаено. Минималистичкиот амбиент става акцент на грижливо одбраното мени

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Facebook

Go to top