CREAM Restaurant - ЕМ ЗДРАВО, ЕМ ВКУСНО

CREAM Restaurant - ЕМ ЗДРАВО, ЕМ ВКУСНО

Домаќинот сит, но гостите посити. Од гурман до гурмани.

CREAM ресторан ви го претставува денешното вкусно и здраво мени комбиниран за постудени денови.

CREAM ресторан место каде вкусот и изгледот се совпаѓаат.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Локација на Ресторан CREAM

 

Резервирајте 077 814 477
Cream Restaurant - The Art of Taste

 

 Дознајте повеќе за ресторанот CREAM на следниот линк 

 

Read 4605 times

Last modified on Петок, 01/11/2019

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top