Заедно со Горан Алич во Ресторан CREAM оваа сабота, 16ти декември!

Заедно со Горан Алич во Ресторан CREAM оваа сабота, 16ти декември!

Нека неговата музика ја маѓепса вашата вечер, создавајќи спомени кои ќе траат цел живот.

Контактирајте го Restaurant Cream на 077 814 477 за да го гарантирате вашето место за овој несекојдневен настан.

Не ја пропуштајте можноста да го воздигнете вашиот викенд со софистицираност, опкружен со прекрасен амбиент, исклучителна музика и вкусни јадења. Резервирајте денес и станете дел од волшебноста во Restaurant Cream! 

ГоранАлич #ЖиваМузика #РесторантКрим #Гевгелија #СаботаНавечер 

 Локација на Ресторан CREAM

 

Резервирајте 077 814 477
Cream Restaurant - The Art of Taste

 

  Дознајте повеќе за ресторанот CREAM на следниот линк! 

 

Read 4013 times

Last modified on Петок, 15/12/2023

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top