Д-р Ангела Мурџева

Д-р Ангела Мурџева

Д-р. Ангела Мурџева 10 години активност во стоматолошкиот сектор

за возрасни и деца со докажана професионалност и посветеност кон своите клиенти.
Ординацијата ги нуди сите актуелни третмани поврзани со здравјето на вашите заби, од едноставни до комплицирани зафати, како и естетски корекции на лице и врат.


Услуги кои ги нуди:

 • Залевање фисури на млечни заби кај деца,
 • Санирање кариозни лезии кај деца со детски пломби
 • Чистење на забен камен, полирање и пескарење
 • Белеење на заби
 • Пломбирање на заби кај возрасни
 • Ендодонски третмани 
 • Вадење на заби
 • Хируршко вадење на импактирани заби
 • Поставување на импланти во горна и долна вилица.
 • Изработка на забни ламинати, мостови конструкции, протези
 • Ортодонтски третмани

Освен наведенето се изведуваат и последните anti-agin трендови за естетика на лицето. Пополнување на брчки, подмладување на кожата, ремоделирање на усни,  нос, јаболчници, брада, долна линија и други делови од лицето, на природен начин со хијалуронски филери, PRP третмани, мезо терапија и ботокс.

Дополнителни услуги:

 • Ботокс 
 • Хијалуронски филери
 • PRP (вампирски третмани, третмани со крвна плазма)
 • Мезо терапија
 • Медицинска липолиза (топење на масти)

Oрганизираноста, вештината и посветеноста на д-р. Ангела во нејзината професија Ви овозможува сите третмани да ги поминете безболно во пријатна атмосфера.

Ординацијата се наоѓа во непосредна близина на автобуската и железничката станица во градот.

 Γалерија:

Kонтактирајте  и Следете не преку:

Фејсбук  Д-р Ангела Мурџева.

Инстаграм @dr.angelamurdjeva

Пронајдете ја локацијата на стоматолошката ординација Д-р Ангела Мурџева преκу Goole Maps!

  

Контакт:

Тел: +389 34 611890

моб: +389 71 207834

Адреса:

ул. Железничка 22

1480 Гевгелија

 

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top