CELLULAR MATRIX PRP подмладување збогатено со хијалурон - д-р Ангела Мурџева

CELLULAR MATRIX PRP подмладување збогатено со хијалурон -  д-р Ангела Мурџева

CELLULAR MATRIX PRP подмладување збогатено со хијалурон

-Комбинација на хијалуронска киселина и плазма богата со тромбоцити
-Иновативен метод на Швајцарската фабрика Regen Lab за подмладување на кожа на лице,врат,деколте,раце и сл.
-Брз и едноставен третман
-Видливи резултати за неколку дена
-Потполн ефект во текот на следните месеци,заради процесот на создавање на еластин и колаген
-Се врши ревитализација на кожа
-Кожата станува мека,еластична и видно помлада
-Се препорачуваат три третмани
-Резултатите по третиот третман траат и до 2год.,кога се препорачува да се направи нов третман

  

 

 

Повеќе информации за Стоматолошката ординација д-р Ангела Мурџева погледнете на следниот линк.

 

 

 

 

 

Read 4474 times

Last modified on Недела, 13/12/2020

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top