Подарок создаден со љубов за посебни моменти

ERA COSMETICS ERA COSMETICS

ERA парфемите користат посебно одбрани состојки присутни во егзотичните зони долж Медитеранот и Блискиот Исток. Нивната комбинација освен што создава хармоничен и долготраен мирис, воедно ги разоткрива и карактерот на полот кој што го користи.

Ера парфемите ви овозможува 20% попуст до 14 март

 "На работа или дома, доставете го вашиот подарок до саканиот/та и создадете пријатно изненадување и ден за памтење"

Анасонот, кој е една од основните состојки на женскиот парфем, во буквален превод значи „нееднаков“, односно билка која се разликува од останатите слични на неа. Свесната употреба на анасонот како составен дел од женскиот парфем ERA ја подржува идејата за различноста и посебноста на секоја жена како и нејзиниот стремеж да стане единствена.


Лимонот пак кој е водечка нота за машкиот парфем, иако се претпоставува дека доаѓа од Кина сеуште има непознато потекло. Познат и потврден е фактот пак дека Кристофер Колумбо го носи во своето патување на Американскиот континент. Преку неговата употреба се доловува мистериозната и авантуристичка карактеристика на машкиот освојувачки дух.


Ваквиот начин на работа и суштинското познавање на состојките кои се користат, ја вклучува ERA во големата традиција на произведувачи на парфеми чија мисла е одгатнување на постоењето на мажот и жената како и нивното привлекување преку едно од петте надворешни сетила.

Era cosmetics - официјално видео

 

Ера парфемите ви овозможува 20% попуст до 14 март.  (Apply coupon: ERALOVE)
Посетете ја официјалната страна на Era cosmetics и нарачајтего вашиот омилен парфем онлајн 
https://era-cosmetics.com/

Контакт

  • Адреса: Видоe Смилевски Бато 35/3-3, 1000 Скопје, РСМ
  • Телефон:+ (389) 70-401-307
  • Email: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Read 3176 times

Last modified on Недела, 07/03/2021

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top