Цела Гевгелија вечерва ќе пее со Дац и Александар!

Цела Гевгелија вечерва ќе пее со Дац и Александар!

Вечерва на гевгелиската публика им го претставува најактуелното ДУО кои со своите албуми ни ги развеселија деновите во карантин.

Сега во живо со песни за душа ни даваат нов почеток и нова надеж.

Да се потсетиме на старите времиња и да создадеме нови доживувања. 

Вечерва во CREAM, Дац и Александар носителите на позитивна енергија во Македонија и пошироко.

 

Локација на Ресторан CREAM

 

Резервирајте 077 814 477
Cream Restaurant - The Art of Taste

 

 

 Дознајте повеќе за ресторанот CREAM на следниот линк 

 

Read 2673 times

Last modified on Сабота, 26/06/2021

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top