Sweetland

Sweetland

Sweetland е подружница на ДПТУ Екстра ФУДС ДООЕЛ - Гевгелија, која во своето кратко постоење го освои националниот пазар со разновидни слатки задоволства.

На површина од речиси 1000 м2. производствен погон и магацински простор секојдневно се создаваат највкусните чајни колачи, ролери, гурабии, тулумби, баклави итн. следејќи ги традиционалните рецепти и вметнувајќи нови искуства. Посебните практични пакувања ја одржуваат свежината, аромата и вкусот на производите кои при нивното отварање и конзумирање го носат чувството на штотуку испечено.

Sweetland е ситуирана  на патот Гевгелија - Ски Центар Кожуф, каде нејзинот неуморен тим секојдневно создава нови слаткарски доживувања.

 

Галерија на производи:

View the embedded image gallery online at:
https://www.gevgelija.biz/mk/343/sweetland#sigProId0191ab5e04


Следете не преку социјалните мрежи

Фејсбук: sweetlandmk

Инстаграм: @sweetlandmk

Пронајдете ја локацијата на нашата канцеларија преку Google Maps!

 

Контакт:

ДПТУ Екстра ФУДС ДООЕЛ

Булeвар Гевгелија Бр.18

Гевгелија

 

тел: +389 34 215 550

e-mail: info[at]sweeetland.mk

Веб: www.sweetland.mk

Работно време:

Понеделник – Петок 8 – 16ч

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top