Печатница “СОФИЈА“ Богданци

Печатница “СОФИЈА“ Богданци

Компанија која во своето речиси тридецениско постоење прерасна во еден од лидерите во графичката индустрија во Македонија.

Располага со 3000 квадратни метри работна површина опремена со “Heidelberg“ машини и со сопствен возен парк за транспорт на производите.

Со своите 50 професионални вработени и новите технологии ги покрива сите сегменти од печатарската дејност нудејќи сеопфатен техничко-технолошки процес, односно од идеја до реализација.

Производството на метализирана хартија и печатењето со УВ технологија претсатавуваат само дел од понудата по која компанијата е препознатлива во земјата и надвор од неа.

Покрај производствениот погон во Богданци има претставништво во Скопје за полесна комуникација со самите клиенти.

 

Производи:

 

 Локација Богданци:

 

  

За повеќе информации посетете ја официјалната Веб страна: https://sofijaprint.com.mk/

 

Контакт:

БОГДАНЦИ

ул. Маршал Тито бр. 21

Тел. 034222006

       034222606

 

СКОПЈЕ

ул. 29 Ноември 4Д

Тел. 023215763

More in this category:

Related items

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top