fbpx

Екстра Маркет

Екстра Маркет

Екстра Маркет со 3 локации во Гевгелија и 1 локација во с.Негорци, овозможуваат најголем избор на производи со најдобри цени.

Екстра Маркет маркетите се идеално место за пазарување кои со својата обновливост ги исполнуваат постојаните потреби на пазарувачите.

Достапноста на квалитетни и свежи производи, од домашно и странско производство, за сите е водечката идеја на самата фирма,

зашто пазарувањето не е само купување, туку е неопходно за живот.

 

Веб: https://www.extramarket.mk/

 

Адреса:

Булевар Гевгелија бр.18

 

 

 

Read 55 times

Last modified on Петок, 14/12/2018

More in this category:

Go to top
Template by JoomlaShine