fbpx

ЕДНА ДИПЛОМА МНОГУ МОЖНОСТИ, ОБУКА ЗА МАСЕРИ И СПА ТЕРАПЕВТИ

За прв пат во Гевгелија Спа и Велнес Асоцијацијата на Македонија организира обуки за професионални масери и спа терапевти. Обуките се верификувани и се изведуваат во специјализирани услови.

Facebook

Go to top