fbpx

Трговија

Веќе неколку години ѐ единствената специјализирана продавница за сѐ што ѐ потребно од риболовна опрема,

Услуги

Д-р. Ангела Мурџева 10 години активност во стоматолошкиот сектор

Производство

Sweetland е подружница на ДПТУ Екстра ФУДС ДООЕЛ - Гевгелија, која во своето кратко постоење го освои националниот пазар со разновидни слатки задоволства.

 

 

Клик Веб Студио

Facebook

Go to top