fbpx

Омега-Дент

Омега-Дент

Здравите и убави заби значат добробит и квалитет на живот, cекој пациент е исклучително важен,

затоа одделуваме доволно време за откривање на проблемите и желбите на нашите пациенти.

Целта ни е новиот пациент да го доведеме до состојба на здравје, да го обучиме како правилно да ја одржува таа состојба, за потоа на редовни контроли, согласно соодветниот протокол, да се откриваат и отстрануваат и најмалите проблеми кои во меѓувреме можат да настанат.

Тоа бара бескомпромисен квалитет во опремата, тимот и услугата, а нуди современи концепски, технолошко-технички и хумани ресурси за рана дијагностика, безболна и навремена терапија и одржување на здравјето на забите со високо организирана и професионална услуга.

 

 Стоматолошка ординација Омега - Дент

 

Услуги кои ги нудиме:

- Општа стоматологија: пломбирање со високо квалитетни нанокомпозитни пломби, ендоденска терапија-лекување на заби.

- Парадентопатија со утразвучен апарат.

- Детска и превентивна стоматологија: залевање на фисури и решавање на циркуларен кариес

- Естетска стоматологија: белеење на заби, композитни ламинати

- Протетика: металкерамика, циркониум-керамика, само керамика, CAD-CAM, како и ламинати, парцијални, тотални и најсовремени металскелетирани протези.

 

Пронајдете ја нашата локација преку Google maps! 

 


Контакт:

Адреса: Никола Карев бр.2

1480 Гевгелија

моб.. +389 70 444 457

е-маилОваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Следете нè и контактирајте преку нашата официјална Фејсбук страна Omega-Dent!

 

 

Read 321 times

Last modified on Вторник, 26/03/2019

Go to top
Template by JoomlaShine