СЕ ПРОДАВА СТАН СО ПОГЛЕД КОН ЦЕЛ ГРАД

СЕ ПРОДАВА СТАН СО ПОГЛЕД КОН ЦЕЛ ГРАД
Се продава стан со површина од 67 м2 со распоред:
- Предсобје;
- Голема дневна;
- Посебна трпезарија;
- Кујна;
- Спална;
- Купатило;
- Огромна тераса со поглед кон цела Гевгелија. 
 
Се наоѓа на ул. Илинденска во зградата спроти Аристотел, на 2 минути од автобуската и железничката и на 5-7 минути од центарот на градот.
Нови пвц прозори и две балконски врати комплет со ролетни, реновирано купатило и делумно реновирана кујна и со нов кров.
Станот е на 5 кат со можност за изведба и на поткровје. Има и подрум од 10 м2 и дел од заедничка сушара.
 
Галерија:
 
Информации на телефон:
071 299 204 Александар
Read 2984 times

Last modified on Понеделник, 29/07/2019

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top