Се изнајмува куќа од 140м2 на улица Загребска во Гевгелија

Се изнајмува куќа од 140м2 на улица Загребска во Гевгелија

Се изнајмува куќа со површина од 140 м2 со распоред:

- Предсобје;
- Голема дневна со трапезарија и кујна;
- 3 Спални соби;
- Купатило;
- Голем балкон со двор

Куќата има место за паркинг во дворот и во гаража.

Се наоѓа на ул. Загребска 24 на 3-4 минути од центарот на градот.

За цена за изнајмување и дополнителни информации јавете се на телефонскиот број. 078456885

- Тиле

Галерија:

Read 2732 times

Last modified on Среда, 07/08/2019

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Go to top