fbpx

Нови модели на џампери за Вашите малечки!

Нови модели на џампери за Вашите малечки!

Џампери имаат три позиции на висина, и 360 степени ротирачко седиште кој овозможува пристап до сите играчки.

Погледните ги новите пристигнати модели во Дон Андон - Гевгелија.

Бесплатна достава до врата низ цела Македонија,  

За повеќе информации, нарачки и цени контактирајте не на телефонскиот број 072709656 Александар

Повеќе околу џамперите кои ги препорачуваат надобрите ортопеди во Македонија можете да погледнете на следното видео. 

 

Како да стигнете до Дон Андон Гевгелија

 Повеќе за Дон Андон кликнете на следниот линк.

 

 

Read 662 times

Last modified on Четврток, 22/08/2019

Facebook

Go to top