fbpx

Намаление 50% - Сандали - " Models Shoes "

Намаление 50% - Сандали - " Models Shoes "

Models SHOES Macedonia

50% Намаление на сандали

Броеви, Шифри и Цени под секоја слика

Бесплатна испорака до ваша адреса 
Цени: 590 и 690 денари

Повеќе информации на телефон 077400142.

За контакт преку фејсбук на официјалната страна на Models SHOES кликните овде.


Цена: 690
Шифра: 1111 Розе
Броеви на лагер: 38

 


Цена: 690
Шифра: 9059 Бело
Броеви на лагер: 36 

 


Цена: 690
Шифра: 9301 Жолто
Броеви на лагер: 36 39. 40 41

 


Цена: 690
Шифра: 9301 Розе/Плаво
Броеви на лагер: 38 39.. 41

 
 
 
Цена: 590
Шифра: 9036 Розе
Броеви на лагер: 36 37. 38. 39 40
 
 
Sandali
 Цена: 590
Шифра: 9036 Плаво
Броеви на лагер: 36 37 38. 39. 40
 
 
Sandali
Цена: 590
Шифра: 9036 Црно 
Броеви на лагер: 36 37 38. 39. 40
  
 
Sandali
Цена: 690
Шифра: 1111 Црно 
Броеви на лагер: 37 
 
 
 Цена: 690
Шифра: 9309 Црно и Крем 
Броеви на лагер: Црно 38 Крем 38 39. 40 41
 
 
Sandali
Цена: 690 
Шифра: 9309 Камел
Броеви на лагер: 37. 38.. 40
 
 
 
Цена: 690
Шифра: 9055 Розе
Броеви на лагер: 37. 39
  
 
Цена: 690
Шифра: 9057 Бело 
Броеви на лагер: 37 39.
 
 
Цена: 690
Шифра: 9057
Броеви на лагер: 37 38. 39.
 
 
Sandali
Цена: 790
Шифра: 9300 Црно 
Броеви на лагер: 39. 40
 
 
 
Цена: 690
Шифра: 9055 Бело
Броеви на лагер: ПРОДАДЕНО
Read 536 times

Last modified on Четврток, 22/08/2019

Facebook

Go to top