fbpx

LEMEKS International Frigo Transport

LEMEKS International Frigo Transport

Лемекс транспортно претпријатије брои 40 товарни возила, од кои 20 се со "Еуро 5", а 20 со "Еуро 6" ‚

влекачи, набавени од познатите производствени брендови "Волво", "Сканиа" и "Мерцедес.

Во просек секое возило поминува по 150.000 километри годишно, или вкупно за 40 возила тоа се околу 60,000,000 километри. Нуди квалитетен превоз на стока за која е потребен режим на одржување на температурата со помош на разладен систем.

 

 

Kонтакт:

тел: ++ 389 (34) 215 607; 215-636;

факс:          (34) 215 637

моб: ++ 389 (70) 238-590;(71) 238 590; (78) 238 590

email: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Read 3971 times

Last modified on Среда, 31/07/2019

Era cosmetics by Elena Risteska

Era cosmetics by Elena Risteska

Facebook

Go to top