fbpx

Екстра Маркет

Екстра Маркет

Екстра Маркет со 3 локации во Гевгелија и 1 во Негорци и 1 локација во Богданци овозможуваат најголем избор на производи со најдобри цени.

Екстра Маркет маркетите се идеално место за пазарување кои со својата обновливост ги исполнуваат постојаните потреби на пазарувачите.

Достапноста на квалитетни и свежи производи, од домашно и странско производство, за сите е водечката идеја на самата фирма,

зашто пазарувањето не е само купување, туку е неопходно за живот.

 

Веб: https://www.extramarket.mk/

 

Адреса:

Булевар Гевгелија бр.18

 

 

 

Read 2539 times

Last modified on Среда, 29/05/2019

More in this category:

Facebook

Go to top